Lidhje

Ditari

Program i USAID për bujqësinë në Shqipëri


Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës mbështeti me një një program financiar prej 750 mijë dollarësh te zbatuar na USAID sipërmarrje bujqësore dhe blektorale që pësuan dëme të mëdha nga përmbytjet e vitit të shkuar.

XS
SM
MD
LG