Lidhje

Ulqin, krijohet koalicioni i gjerë qeverisës


Pas krizës së thellë politike, në Ulqin u arrit marrëveshja e bashkëqeverisjes vendore midis katër partive që veprojnë në Komunën e Ulqinit. Përveç partive politike shqiptare në marrëveshjen e bashkëqeverisjes u përfshi edhe Partia Demokratike Socialiste e kryeministrit malazez Gjukanoviç, që në këtë komunë ishte në opozitë. Përfaqësuesit politikë besojnë se koalicioni i gjërë është i nevojshëm për daljen nga kriza e thellë politike dhe ekonomike, në të cilën gjendet Komuna e Ulqinit që prej më shumë se gjashtë muajsh.
Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salaj përgatiti kronikën që po transmetojmë:

XS
SM
MD
LG