Lidhje

Dita Botërore e Pyjeve


Specialistë nga Korça dhe Gjirokastra nxitën sot në Ditën Botërore të Pyjeve zbatimin e moratoriumit dhjetëvjecar që u miratua një muaj më parë. Specialistët kërkuan që bashkitë e reja të punësojnë profesionistë dhe jo militantë partiakë në menaxhimin e këtij sektori që ka kaluar së fundi në administrim të tyre.

XS
SM
MD
LG