Lidhje

Ndotja e vijës bregdetare


Vija bregdetare mes Shqipërisë dhe Malit të Zi është ndotur tërësisht ditët e fundit nga mbeturina të shumta, duke rrezikuar seriozisht mjedisin dhe sezonin turistik. Specialistët e mjedisit pohojne se, ndotja është rrjedhojë e mosmenaxhimit të duhur të mbeturinave urbane, të cilat në pjesën më të madhe vazhdojnë të hidhen në brigjet e lumejve dhe përrenjve, duke përfundur jo vetëm në bregdetin shqiptar, por edhe atë të Malit të Zi dhe Kroacisë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG