Lidhje

Marrëveshje në Mal të Zi


Opozita dhe pushteti në Mal të Zi janë pranë marrëveshjes politike mbi një Qeveri të besimit zgjedhor. Marrëveshja i ofron opozitës disa ministri të rëndësishme si dhe disa vende kyçe në Qeveri.

XS
SM
MD
LG