Lidhje

Turizmi në Gjirokastër


Në Gjirokastër po organizohen një seri aktivitetesh që synojnë të tërheqin vëmendjen e turistëve vendas dhe të huaj. Qyteti ka shtuar shërbimet turistike, por po përballet me sfidat e ruajtjes së trashëgimisë kulturore.

XS
SM
MD
LG