Lidhje

Mbrojtja e mjedisit sfidë për Kosovën


Ndotja e mjedisit në Kosovë sipas studimeve të organizatave të ndryshme tejkalon normat e përcaktuara me standardet evropiane. Në Ditën e Tokës, u tha se ndryshimet klimatike e kanë prekur edhe Kosovën, ku gjatë 55 viteve të fundit temperatura është ngritur me 1.4 shkallë. Mbrojtësit e mjedisit thonë kujdesi për këtë çështje është më rëndësi thelbësore për të ardhmen e Kosovës dhe për integrimet evropiane të saj. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

XS
SM
MD
LG