Lidhje

Zgjedhjet serbe


Në Serbi janë duke u mbajtur Zgjedhjet e parakohshme parlamentare të cilat shihen si një tregues për orientimin e saj drejt perëndimit apo drejt Rusisë. Këto zgjedhje po mbahen edhe në Kosovë dhe operacioni po organizohet nga Misioni i Organizatës për Siguri e Bashkëpunim në Evropë.

XS
SM
MD
LG