Lidhje

Muzeu për Luftën e Ftohtë


Një klerik orthodhoks i dhuroi një nga objektet e tij Muzeut të Luftës së Ftohtë në Gjirokastër. Ndërkohë në këtë qytet janë zhvilluar aktivitete që, përmes dëshmive, synojnë që t'u ofrojnë të rinjve një pasqyrë sa më të qartë dhe informuese për të shkuarën komuniste.

XS
SM
MD
LG