Lidhje

Shqipëri: Gjendja e gazetarisë lokale

  • Raimond Kola

Në Gjirokastër, një qytet i njohur në Shqipëri për traditën në zhvillimin e medias, reporterët vendorë folën sot me shqetësim për situatën e shtypit në Shqipëri. Gjatë një takimi të përbashkët reporterët u shprehën për rritjen e frikësimit tek qytetarët për të folur në media mbi problemet që i shqetësojnë dhe për sfidat e gazetarëve në marrjen e informacionit nga institucionet.

XS
SM
MD
LG