Lidhje

Të rinjtë dhe formimi profesional


Qendrat e profesionalizuara - Shkoder
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:39 0:00

Qendrat e profesionalizuara - Shkoder

Në Shqipëri, një numër i madh të rinjsh, që nuk kanë arritur të punësohen megjithë përfundimin e arsimit të lartë, po i drejtohen tashmë kurseve profesionale. Kështu, në Qendrën e Formimit Profesional Publik në Shkodër janë rregjistruar një numër i madh të rinjsh, që synojnë të aftësohen në profesione që i përshtaten tregut të ri të punës.

Qendrat e profesionalizuara - Shkoder
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:39 0:00

XS
SM
MD
LG