Lidhje

Operacion për lirimin e pasurive të uzurpuara në Kosovë


Në Kosovë, prokuroria e Shtetit bëri të ditur se ka sekuestruar rreth tetë milionë euro pasuri që është uzurpuar që nga përfundimi i luftës. Kjo ishte pjesë e një operacioni të zhvilluar në rajonin e Prishtinës dhe Ferizajt, për të liruar hapësirat e uzurpuara që u takojnë pronarëve të ligjshëm dhe Agjencisë së Privatizimit. Mungesa e rezultateve në luftimin e korrupsionit dhe krimit të organizuar vazhdojnë të mbeten kritikat më të mëdha ndaj institucioneve të vendit. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG