Lidhje

Punimet ne Skele


Banorët e vjetër të Vlorës shprehin opinione të ndryshme për shëtitoren përgjatë bregdetit ku që nisën një vit më parë filluan punimet në rrugën e njohur të Skelës dhe nuk pritet të përfundojnë gjatë këtij sezoni turstik.

XS
SM
MD
LG