Lidhje

Mali i Zi, qeveria e besimit zgjedhor


Në Mal të Zi u formua qeveria e “besimit zgjedhor” ku për herë të parë opozita malazeze përfshihet në qeveri me poste në katër ministri si dhe me atë të zëvendëskryeministrit.

XS
SM
MD
LG