Lidhje

Shkodër: Ndotja e ambjentit nga ujrat e zeza


Ndotja e lumenjve në Shqipëri
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:48 0:00

Ne pjesën më të madhe të qyteteve në Shqipëri mbeturinat dhe ujrat e zeza janë shndërruar ne ndotësit më të mëdhenj të mjedisit. Për shkak të mungesës së venddepozitimeve dhe impianteve të pastrimit ata i hedhin mbeturinat dhe ujrat e zeza në brigjet e lumenjve. Një situatë e ngjashme është edhe në Shkodër ku një pjesë e ujrave të zeza derdhen në zonën e mbrojtur te lumit Buna dhe liqenit te Shkodres.

Ndotja e lumenjve në Shqipëri
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:48 0:00

XS
SM
MD
LG