Lidhje

Nisma "Drejtësi pa vonesa"


Prezenca e OSBE në Shqipëri së bashku me USAID dhe Agjencinë Austriake për Bashkëpunim dhe Zhvillim paraqiten sot nga Shkodra nismës "Drejtësi pa vonesa" në të gjithë gjykatat e vendin. Programi synon pakësimin e numrit të seancave gjyqësore si dhe kohëzgjatjen e procedimeve gjyqësore.

XS
SM
MD
LG