Lidhje

Mbrojtja e kripores së Ulqinit

  • Ali Salaj

Ambasadorët e Bashkimit Evropian në Podgoricë kërkojnë nga qeveria e Malit të Zi që të mbrojë sa më parë Kriporen e Ulqinit, duke e kthyer atë në një vend për prodhimin e kripës dhe në një zonë të veçantë për shpendët që shtegëtojnë aty. Ata ritheksuan qëndrimin e Këshillit Europian, se pa mbrojtjen e kripores nuk mund të mbyllet kapitulli 27, i cili ka të bëjë me mbrojtjen e mjedisit natyror.

XS
SM
MD
LG