Lidhje

Turizmi dhe rreziku nga kultivimi marijuanës


Operatorë të ndryshëm turistikë po nxisin në jug të Shqipërisë format e turizmit të veçantë. Ekspertët e turizmit vlerësojnë se këto forma mund t'i vijnë në ndihmë popullsive lokale që ka pak burime ekonomike. Por zbulimi i përmasave të kultivimit të marijuanës gjatë këtyre ditëve mund të vërë në rrezik këtë sektor duke kriminalizuar gjithë rajonin.

XS
SM
MD
LG