Lidhje

Media Arkivi

Obama: Ky është akt terrorizmi dhe urrejtje


“Përballë urrejtjes dhe dhunës ne do të duam njëri-tjetrin. Ne nuk do të dorëzohemi përballë frikës apo ngrihemi kundër njëri-tjetrit, por do të qëndrojmë të bashkuar si amerikanë, për të mbrojtur popullin tonë, vendin tonë dhe për të vepruar kundër atyre që përbëjnë kërcënim ndaj nesh”.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG