Lidhje

Sfidat e bashkive të vogla


Bashkitë e vogla në Veri të Shqipërisë, të cilat pas reformës administrativo-territoriale kanë shtrirë autoritetin e tyre edhe në zonat rurale, tani po ndeshen në vështirësi, sidomos për menaxhimin e problemeve në fushën e ujitjes dhe kullimit.

XS
SM
MD
LG