Lidhje

Dita e Liqenit të Shkodrës


Në fshatin turistik të Shirokës u festua sot “Dita e Liqenit të Shkodrës”, një mundësi kjo për promovimin e vlerave turistike dhe ekologjike të Liqeni më të madh në Ballkan.

XS
SM
MD
LG