Lidhje

Shkodra kremton Fitër Bajramin

  • Pëllumb Sulo

Në Shkodër, gjatë faljes së Fitër Bajramit, Myftiu, Imam Muhamed Sytari, dënoi aktet terroriste dhe u bëri thirrje besimtarëve të jetojnë në paqe dhe harmoni me besimet e tjera fetare.

XS
SM
MD
LG