Lidhje

Kosovë: Marrëveshje për programin Fulbright


Në Kosovë, qeveria dhe Ambasada Amerikane nënshkruan një marrëveshje bashkëpunimi pesë vjeçare për programin Fulbright që ka për qëllim këmbimin arsimor ndërkombëtar.

XS
SM
MD
LG