Lidhje

Kampi i Restaurimit në Shkodër


30 të rinj nga Rajoni i Ballkanit po marrin pjesë në Kampin e Restaurimit që po zhvillohet në Shkodër nga Trashëgimia Kulturore pa Kufij me mbështetjen e Fondit Amerikan të Zhvillimit. Synimi i Kampit të Restaurimit është vlerësimi i situatës së muzeve dhe monumenteve të kulturës dhe bashkëpunimi i të rinjve nga rajoni. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, ka përgatitur kronikën me këtë temë:

XS
SM
MD
LG