Lidhje

Zonat e mbrojtura në jug


Moratoriumi për pyjet dhe gjuetinë ka përmirësuar gjendjen e zonave të mbrojtura në Jug të Shqipërisë. Por specialistët shprehin shqetësimin për mbrojtjen e ketyre zonave nga zjarret.

XS
SM
MD
LG