Lidhje

Shkodër: Takim i mësuesve të shqipes në diasporë

  • Pëllumb Sulo

Në Universitetin e Shkodrës po vazhdon takimi katër ditor i mësuesve të shkollave plotësuese në gjuhën shqipe në diasporë. Ministrat e Arsimit të Shqipërisë dhe Kosovës, që morrën pjesë në këtë takim, shprehen angazhimin e përbashkët të dy qeverive për unifikimin e mësimit në gjuhën shqipe në diasporë si dhe mbështejen për realizimin e marrëveshjeve të përbashkëta me vendet ku ato funksionojnë.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG