Lidhje

Shkodër, programi mbi BE


Në Qendrën e Informimit të BE në Shkodër u mbydh Shkolla Verore Evropiane 2016 me pjesëmarrjen e të rinjve nga OJQ dhe admnistrata publike. Në fokus të programit ishin diskutimi mbi politikat kryesore të BE, procesi i integrimit të Shqipërisë në BE dhe ndikimi në jetën e qytetarëve.

XS
SM
MD
LG