Lidhje

Shkodër: Ekspozitë me harta të shekullit të kaluar


60 harta të vjetra, që i përkasin shekullit të kaluar, janë ekspozuar për herë të parë në një eksozitë të çelur në Bibliotekën e qytetit të Shkodrës duke tërhequr vemendjen e studiuesve dhe qytetarëve.

XS
SM
MD
LG