Lidhje

Varfëria në bashkitë e vogla në veri të Shqipërisë

  • Pëllumb Sulo

Bashkitë e vogla në veri të Shqipërisë vazhdojnë të përballen me një nivel të lartë të varfërisë, krahasuar me pjesën tjetër të vendit. Siç njofton korrespondenti ynë Pëllumb Sulo, zgjerimi i hapësirës territoriale me ish komunat malore ka ulur treguesit e varfërisë në bashki të tilla si Malësia e Madhe dhe Puka.

XS
SM
MD
LG