Lidhje

Kosovë: Integrimi i të prekurve me sindromën Down


E hapur në vitin 2007 Organizata “Down Syndrom Kosova”, është shoqata e vetme që përpiqet të ndryshojë gjendjen në të cilën ndodhen personat e prekur nga sindroma Down. Prodhimi i kartolinave dhe paketimi i mjaltit janë pjesë e veprimtarive nëpërmjet të cilave synohet integrimi i këtyre personave dhe lufta kundër stigmatizimit që vazhdon të jetë një nga shqetësimet kryesore të shoqatës. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë, Edlira Bllaca.

XS
SM
MD
LG