Lidhje

Mërgimi në fokusin e piktorëve të rinj shqiptarë


Në Tiranë, artistët e rinj kanë çelur një ekspozitë me vepra mbi mërgimin. Kjo temë po zë përherë e më tepër vend në krijimtarinë e të rinjve shqiptarë. Qendra kulturore ASA po përpiqet të shfaqë në publik talentin e tyre dhe të tërheqë vëmendjen mbi idetë dhe nevojat, që ata kanë.

XS
SM
MD
LG