Lidhje

Të drejtat e fëmijëve dhe media

  • Raimond Kola

Të drejtat e fëmijëve trajtohen pak nga media në Shqipëri ndërsa organizatat e shtypit po nxisin gazetarët që të merren më shumë me këto tema. Një çështje këto ditë është edhe transporti i fëmijëve në shkolla,ku në mjaft zona ky shërbim nuk afrohet nga njësitë vendore. Bashkitë thonë se një vendim i qeverisë nuk i lejon ato të finacojnë shërbimin e transportit për nxënësit, vendbanimet e të cilëve ndodhen më pak se 2 kilometra nga shkollat e tyre.

XS
SM
MD
LG