Lidhje

Maratona Artistike "Mos Ma Prek Valbonën"


Në parkun kombëtar të Valbonës u zhvillua sot Maratona Artistike "Mos Ma Prek Valbonën". Prej muajsh banorë të Valbonës dhe shoqëria civile po kundërshtojnë ndërtimin e Heceve në luginën e Valbonës për shkak të dëmtimit të natyrës dhe turizmit në këtë zonë të mbrojtur. Korrespondenti i Zërit të Amerikës na dërgoi nga Valbona kronikën:

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG