Lidhje

Problemet e ndotjes së ajrit në Vlorë


Ndotja e ajrit mbetet një problem për qytete e mëdha në Shqipëri. Krahas trafikut të makinave dhe ndërtimeve niveli i ndotjes në Vlorë rritet edhe nga djegia e mbeturinave. Ekspertë të mjedisit po e nxisin shoqërinë civile të bëhet më aktive në mbikqyrjen e institucioneve përgjegjëse. Korrespondenti ynë Raimond Kola përgaititi kronikën:

XS
SM
MD
LG