Lidhje

Bashkëpunimi ndërkufitar në rajonin e Ballkanit

  • Ali Salaj

Bashkëpunimi ndërkufitar në rajonin e Ballkanit paraqet mënyrën më të mirë të zhvillimit ekonomik dhe turistik dhe mbrojtjen e mjedisit. Liqeni i Shkodrës dhe lumi Buna konsiderohen burime të veçanta që mund të zvogëlojnë pabarazinë rajonale duke i dhënë shtytje zhvillimit ekonomik dhe social.

Ekspertët e kësaj fushe vlerësojnë se rajoni i Liqenit të Shkodrës dhe Buna me pasuritë e shumta natyrore, duhet të trajtohet si një burim i zhvillimeve të ardhshme rajonale.

XS
SM
MD
LG