Lidhje

Shqipëri, bashkitë e vogla dhe vrafëria

  • Pëllumb Sulo

Ka kaluar më shumë se një vit nga ndarja e re territorialo-administrative. Për bashki të vogla si ajo e Klosit në Qarkun e Dibrës apo Malësia e Madhe dhe Vau i Dejës, në Qarkun e Shkodrës, shtrirja më e gjerë e territorit të tyre ka sjellë probleme të shumta, që thellohen edhe nga infrastruktura e prapambetur dhe niveli i lartë të varfërisë.

XS
SM
MD
LG