Lidhje

Ndërgjegjësimi për dhunën ndaj grave në Mal të Zi

  • Ali Salaj

Në qytetin bregdetar të Ulqinit, në kryeqytetin e Podgoricës dhe në qytetin e Beranës, në veri të Malit të Zi, po zhvillohet një fushatë ndërgjegjësuese kundër dhunës ndaj gruas, të organizuar nga shoqëritë civile dhe të mbështetur nga Bashkimi Evropian. Projekti cilësohet si tejet i rëndësishëm në parandalimin e dhunës në rritje me të cilin përballet sot Mali i Zi. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Ali Salajpërgatiti kronikën

XS
SM
MD
LG