Lidhje

Festimet në Shkodër


Në këtë ditë të fundvitit, institucionet e përkujdesit social po vizitohen nga përfaqesues të pushtetit qëndror dhe atij vendor për të krijuar atmosfere festive me fëmijët dhe njerëzit në nevojë. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo ishte në shtëpinë e fëmijes në Shkodër ku përtej gëzimit të ndërrimit të viteve, fëmijet shprehin si dëshirë bashkimin me familjet e tyre, prej te cilave janë ndarë kryesisht për shkak të gjendjes së renduar ekonomike.

XS
SM
MD
LG