Lidhje

Malësia e Madhe në përpjekjet për zhvillim

  • Pëllumb Sulo

Malësia e Madhe është një nga bashkitë e largëta malore, me shtrije të madhe territoriale, që ka trashëguar probleme serioze në infrastrukturë dhe ekonominë e një numri të madh të familjeve.

Kryetari i bashkisë, Tonin Marinaj, thotë se po bëhen përpjekje për përmirësimin e infrastrukturës, mbështetjen e familjeve në nevojë, ndërkohë që po bashkëpunohet edhe me diasporën e Amerikës, ku, ndër vite, kanë emigruar një numër i madh i familjeve të kësaj zone.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG