Lidhje

A mendoni se mosmarrëveshjet e tanishme mes pozitës dhe opozitës në Shqipëri do ta pengojnë mbajtjen e zgjedhjeve vendore të 8 majit?


Kjo është një anketë joshkencore dhe pasqyron opinionet e personave që janë përgjigjur

Kjo anketë është mbyllur

XS
SM
MD
LG