Lidhje

A janë të besueshme akuzat e ngritura në raportin e zotit Dik Marti ndaj Kryeministrit Hashim Thaçi?


Kjo është një anketë joshkencore dhe pasqyron opinionet e personave që janë përgjigjur

Kjo anketë është mbyllur

XS
SM
MD
LG