Lidhje

Mendoni se Italia do t'u shtohet vendeve të tjera të BE-së të përfshira në krizën e borxhit?


Kjo është një anketë joshkencore dhe pasqyron opinionet e personave që janë përgjigjur

Kjo anketë është mbyllur

XS
SM
MD
LG