Lidhje

Shoqëria civile dhe ekstremizmi në Kosovë


Në Kosovë, përfaqësues vendas e ndërkombëtarë thanë sot se roli i shoqërisë civile në luftën kundër ekstremizmit të dhunshëm është i pa zëvendësueshëm. Në një debat mbi këtë çështje u tha se kjo luftë kërkon më shumë investime në arsimimin dhe punësimin e të rinjve për të mos lejuar që të bien pre e ideologjive radikale. Nga Prishtina njofton, korrespondentja jonë, Edlira Bllaca.

XS
SM
MD
LG