Lidhje

Media Arkivi

Korrupsioni zgjedhor dhe shoqëria civile


Organizata të shoqërisë civile në Shqipëri po nxisin në nivelin vendor diskutime mbi korrupsionin zgjedhor si rrezik për demokracinë shqiptare. Në Gjirokastër përfaqësuesit e Koalicionit të Vëzhguesve Vendorë kërkuan bashkëpunim më të madh me organizatat e shoqerisë civile dhe komunitetet qytetare.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG