Lidhje

Korrupsioni zgjedhor dhe shoqëria civile

  • Raimond Kola

Organizata të shoqërisë civile në Shqipëri po nxisinnë nivelin vendor diskutime mbi korrupsionin zgjedhor si rrezik për demokracinë shqiptare. Në Gjirokastër përfaqësuesit e Koalicionit të Vëzhguesve Vendorë kërkuan bashkëpunim më të madh me organizatat e shoqerisë civile dhe komunitetet qytetare.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG