Lidhje

1 Maji në Kosovë


Në Kosovë 1 maji, dita e punëtorëve kësaj radhe u shënua me protesta të vogla punonjësish të sektorëve të ndryshëm, të cilët kërkuan respektim të të drejtave të tyre. Të dhënat zyrtare flasin për rreth 27 për qind të regjistruar si të papunë. Por përfaqësues të sindikalistëve thonë se numri i të papunëve është shumë më i lartë. Të papunët flasin për kushte të rënda dhe vështirësi për të siguruar mbijetesën. Nga Prishtina njofton korrespondentja jonë, Edlira Bllaca.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG