Lidhje

Përkthimi i veprës së At Zef Pllumbit

  • Pëllumb Sulo

Përkthyesja dhe producentja e kinematografisë, Keda Kaceli, e cila ka përkthyer në italisht vëllimin e parë të trilogjisë "Rrno vetëm për me tregue", të At Zef Pllumit, thotë se po vazhdon punën për përkthimin dhe botimin edhe të dy vëllimeve të tjera të librit si dhe për ekranizimin e tij.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG