Lidhje

Java e familjes në Shkodër


Bashkia e Shkodrës organizoi Javën e Familjes, përmes të cilës synon sensibilizimin e opinionit, shoqatave dhe strukturave shteterore për vemendje më të madhe ndaj problemeve me të cilat përballet sot familja shqiptare, probleme si dhuna, divorci apo braktisja e fëmijëve dhe të moshuarve.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG