Lidhje

Kosovë, program për kompensimin e viktimave të krimit


Në Kosovë, autoritetet vendase e ndërkombëtare bënë thirrje të hënën që të konfiskohen pasuritë e fituara nga krimi dhe të njëjtat të ndahen për viktimat e ndryshme të krimeve në Kosovë. Këto komente u bënë gjatë fillimit të programit për kompensimin e viktimave të krimit, një program ky që sipas zyrtarëve ka për qëllim përkujdesjen për të gjitha viktimat e krimeve. Nga Prishtina njofton korrespodenti ynë, Leonat Shehu.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG