Lidhje

Shqipëri: Mbështetja për fëmijët jetimë dhe të braktisur

  • Pëllumb Sulo

Braktisja e fëmijëve vazhdon të jetë një problem shqetësues për shoqërinë shqiptare. Ndaj të ejten, në Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve shoqatat joqeveritare apeluan për një mbështetje më të madhe, fuqizimin e familjes dhe komunitetit, me synim shmangjen e braktisjen e fëmijëve nga prindërit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG